In mijn vrije tijd start ik allerlei hobbyprojecten. Van een architectuurroute door mijn woonwijk tot een Nationale Parken Paspoort. Sommige ideeën verlaten m’n knutselkamer nooit. Zonde. Daarom hier een langzaam groeiende lijst met nooit voltooide en mislukte projecten.

Goud A

Goud A is een enorme goudkleurige opblaasletter op het stationsplein in Gouda. Een grote folieballon. Een landmark dat de bezoekers letterlijk een spiegel voorhoudt. Een selfie-spot waar je voor wilt omreizen. Het kunstwerk komt er niet, bleek februari 2021. De kunstcommissie heeft 5 van de 120 ingezonden ideeën geselecteerd. De makers mogen een schetsontwerp maken. Goud A hoort daar niet bij.

Weet je een leuke plek voor dit werk? Laat maar weten. Ook over VEEN (in brons), HUIS (in het blauw) of HUIS, KERK of SCHOOL in het rood valt te praten. Of dit idee blijft een idee, dat kan natuurlijk ook.

Mislukken mag

Soms loopt iets niet zoals je hoopt. Niet erg, hoort erbij. Mislukken is een logisch gevolg is van uitproberen. Ik ben er goed in. Door het jaar heen gooi ik honderden pannenkoeken tegen het plafond. De meesten vallen meteen op de keuken vloer. Maar soms, héél soms, blijft er eentje plakken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.