Hoi! Welkom op mijn online stek. Deze website gebruik ik voor dingen die eigenlijk niks met mijn werk te maken hebben. Wat dan? Geen idee? Maar als je vragen hebt, stel je ze maar!

Hoi, Martjan hier

Ik ben Martjan Kuit. Ex-lijstenmaker, voormalig journalist en tegenwoordig communicatieadviseur. In mijn vrije tijd ben ik gebouwenfan. Ik praat, tweet en schrijf over architectuur.

Wacht even, ik kén jou ergens van!

Kan zomaar. Naar aanleiding van blogs en vlogs verschijn ik wel eens op radio en televisie. Als het over nutteloze bouwwerken, Brutalisme, kleding met smaakgevoelige architectuur, slapen in het provinciehuis van Noord-Brabant, mijn woonwijk Aa-landen of smaakgevoelige architectuur gaat bijvoorbeeld. En in een ver verleden kwam ik nog wel eens ergens praten over ‘mijn’ verkiezing van het ‘Lelijkste Bouwwerk van Nederland‘. In 2023 verscheen Bruut, Atlas van het brutalisme in Nederland. Daar ben ik een van de makers van.

Wat doe je verder zoal?

Ik heb gewerkt bij LokaalMondiaal, The PostCobouw en mijn eigen lijstentoko LijstErom.com. Ben nu aan de slag bij en SVn.